banner
Acasa Termeni si conditii
Termeni si conditii

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Produsele din site-ul nostru fac obiectul unor conditii suplimentare, prin urmare, la cumpararea unui produs, va trebui sa fiti de acord cu contractul de vanzare de mai jos.

Acest website este administrat si intretinut de S.C. B&C EUROPE S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Strada Petru Maior, nr.66, corp B, etaj 2, sector 1, Bucuresti, RO14132788, J40/7180/2001.

DREPTURI DE AUTOR : Intregul continut al site-ului www.bceromania.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea SC B&C EUROPE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul www.bceromania.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
B&C EUROPE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

ALTE MARCI: SC B&C EUROPE SRL ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii despre produse realizate de obicei de alti furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate.

COMENTARII, RECENZII (REVIEWS), COMUNICARI SI ALTE DATE / INFORMATII: Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu aduce atingere vietii private a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
SC B&C EUROPE SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site-ul www.bceromania.ro, nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC B&C EUROPE SRL si afiliatilor / asociatilor acesteia dreptul de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei SC B&C EUROPE SRL si asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC B&C EUROPE SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/ comunicarilor afisate sau transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.bceromania.ro.