banner
Acasa Cum platesc
Cum platesc

DECLINAREA RESPONSABILITATII :
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC B&C EUROPE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci, specificatiile tehnice sunt informative, ele pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala; de asemenea, precizam ca fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
SC B&C EUROPE SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC B&C EUROPE SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai exista in oferta noastra.sau in oferta producatourlui. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei SC B&C EUROPE SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania SC B&C EUROPE SRL, dar nu si alte despagubiri. SC B&C EUROPE SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC B&C EUROPE SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC B&C EUROPE SRL de la acest client. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau care au comenzi livrate refuzate .

RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE
Conform OG 130/2000
Consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate prin site, sa notifice in scris SC B&C EUROPE SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC B&C EUROPE SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.

Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cind produsele sunt comandate, platite si ridicate de la un punct de lucru al SC B&C EUROPE SRL.
De asemenea notificarea nu este valabila pentru produsele exceptate de OG 130/2000 de la dreptul de denuntare unilaterala, cum ar fi: produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, produse cu uz specific profesional, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; produse destinate inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator. Un procent de peste 95% din produsele comercializate de SC B&C EUROPE SRL se incadreaza in aceasta categorie, deci atentionam clientii ca metoda de returnare fara obligatii in intervalul de 10 zile de la cumparare nu se aplica la marea majoritate a produselor profesionale pe care le comercializam .

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului cu TVA inclus + cheltuielile de expeditie.

FORTA MAJORA
SC B&C EUROPE SRL, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SC B&C EUROPE SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic sau IT de la SC B&C EUROPE SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor telefonice sau de virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SC B&C EUROPE SRL, erorile de operare, greva etc.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre SC B&C EUROPE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

CONDITII LEGALE
Site-ul www.bceromania.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

MULTUMIM ANTICIPAT CLIENTILOR PENTRU CUMPARATURI SI INTERESUL ACORDAT !