banner
Acasa Cum cumpar
Cum cumpar

Comanda pentru produse se poate lansa telefonic la numerele de telefon: 0372-903019; 0723-681384; pe e-mail la traian.tretiu@bceromania.ro; pe site la www.bceromania.ro,  dupa inregistrare aruncand in cosul de cumparaturi. In cazul comenzilor de peste 10 000 Ron, se poate actiona si butonul ,,solicita oferta" de pe site-ul nostru. Pentru persoanele fizice plata se poate face numerar, ramburs la livrarea marfii sau prin transfer bancar dupa completarea facturii proforme (* nota : va rugam sa nu efectuati plata decat dupa ce primiti confirmarea noastra!). De asemenea, marfa poate fi achizitionata de catre persoanele fizice prin CREDIT in parteneriat cu Banca Transilvania singurele documente necesare sint adeverinta de Salariat si buletinul ( * pina in 20 000 Ron).

Pentru persoanele fizice din Republica Moldova sau alte state din afara Comunitatii Europene aplicam normele TAX FREE cu rambursarea TVA dupa export, FORMULARELE TAX FREE TREBUIE STAMPILATE DE ORGANELE VAMALE LA IESIREA DIN TARA !

Pentru persoanele juridice agreata este plata prin OP (transfer bancar).

BC Europe intermediaza pentru persoanele juridice platitoare de TVA contracte de leasing si inchiriere ( interne sau externe ) si achizitii intracomunitare la care nu este necesara plata nici unei taxe ( verificarea Cod TVA / CUI se face pe portalul VIES )